Visit Trogir

Službena stranica Turističke zajednice grada Trogira

Tourist Board Trogir © 2017 All Rights Reserved/Denise Barada

Tourist Board Trogir © 2017 All Rights Reserved/Denise Barada

GDJE? KAKO?

GDJE IĆI IZ TROGIRA - DNEVNI IZLETI

Drvenik

Dva malena otoka nasuprot Trogira, povezana kratkom vožnjom trajektom, vam nude predivne pješčane plaže. Izuzetan doživljaj ronjenja i uživanja u kristalnom moru.  Za otoke je također svakodnevno organiziran ''Fish Picnic''.

Šibenik

Naš susjedni grad Šibenik je također dio UNESCO-ve obitelji. Nedavno lijepo obnovljena tvrđava sv. Mihovila oduzima dah. Šibenik je samo 40km od Trogira i svakako vrijedan posjeta!

Split

S druge strane, na pola sata vožnje se nalazi još jedan UNESCO-ov spomenik, Dioklecijan -ova palača u Splitu.

Split je zaista fenomenalan izbor za uživanje u vinskim barovima, odličnim restoranima i noćnom životu.

Slapovi Krka

Samo sat vremena od Trogira  se nalazi  nacionalni park Krka. Prirodna je ljepota koju možete obići šetajući ili koristeći  izlete brodom koji vas vodi direktno na slapove. Park je idelna zelena oaza za izlet. Zadivljujuće!

Solin

Antički ostaci su još dostupni i u Solinu - čitav amfiteatar! Preporuka za dnevni izlet na samo 30 minuta udaljenosti ukoliko želite uživati u vožnji vremeplovom koji vas vodi u rimsko doba.

Cetina

Kristalno se čista rijeka Cetina, ljubi s morem u malenom gradiću Omišu. U ponudi su vam avanturistički sportovi poput raftinga ili veslanja kajaka. Kada se spustite  rijekom možda želite otići na pohane žabe?

Kad dođete, tu je jednostavan način za planiranje izleta iz Trogira, samo provjerite na linkovima ispod sezonske i vansezonske redove vožnji trajekata, brodova, autobusa i stanje prometa na autocesti A1.

 

 

Luka Split - JADROLINIJA

 

Autobusni kolodvor SPLIT

 

Autobusne linije TROGIR OKOLICA

 

Brodovi Trogir BURALINE

 

A1 cestovne informacije - HAC

Croatia Airlines i njezini partneri nude bezbroj letova prema različitim destinacijama tijekom cijele godine. Molimo Vas da kliknete na link ispod da bi se upoznali s letovima iz Vaše zemlje.