Visit Trogir

Tuistički Informativni Centar

Tourist Board Trogir © 2017 All Rights Reserved/Denise Barada

HR  EN

Tourist Board Trogir © 2017 All Rights Reserved/Denise Barada

BOJE TROGIRA

Još od doba stare Grkče, Trogir je ciljana destinacija za umjetnike, pisce, boeme i lutajuće putnike. Svaki je od njih bio privučen bojama Trogira. Plava, zelena, zlatna i ljubičasta svojim širokim spektrom može obojati sliku po vašoj želji, stoga potražimo vašu boju!

INSPIRIRAN KAMENOM

Deauville Green Awards

Kairos je grčki Bog sretnog trenutka te ujedno i najpoznatiji gradski reljef. On je mladić sa krilima na nogama i leđima i brz je poput metka.

Kako legenda kaže, treba ga uloviti  za čuperak kad proleti pored vas – tako ćete uloviti vaš sretan trenutak. Priča je to o mladom kiparu koji pronalazi svoj sretan trenutak u Trogiru i pronađe ljubav.

Mi volimo vjerovati da Trogir svima može osigurati pronalazak sretnog trenutka koji može biti odmor, zabavan izlazak, putovanje u povijest ili možda čak nalaženje sudbinske ljubavi?

Nadajmo se da ćete doći i otkriti!

Uživajte!

Ako u Trogir dođete zrakom ili vodom, prekrasno plavo nebo, besprijekorno bijelo kamenje, sjajno žuto sunce, bistro tirkizno more i sol na vašem tijelu – možete li zamisliti opušteniji dan? Dali je vaša boja onda plava?

ZLATNA

Kamen koji veže Trogir mijenjao je svoju boju kroz stoljeća. Iz svježe sivo-bijele do zlatno-smeđe boje kojom sjaji u sumrak ovaj povijesni grad. Prošlost je zapisana u njegovim ulicama i zidinama. Svaki kamen priča svoju priču, stoga da li je vaša boja zlatna?

Botanički vrt Garagnin Fanfogna je prepun stabala, mediteranskih kultura, raznolikog grmlja i biljnih vrsta donesenih iz cijelog svijeta koje bojaju Trogir zeleno. Čiovo je također pokriveno zelenim plaštom sa biciklističkim i pješačkim stazama koji će vas upoznati sa zelenim Trogirom, stoga jeste li zelene  boje?

Narančasto–crveno nebo sa zalaskom sunca stvara ugođaj za nadolazeću noć. Spušta se tama, pale se svjetla grada, boje se spajaju čineći nebo maglovito ljubičastim. Glazba ispunjava tišinu. Šetajući ulicama susrest ćete se sa disco i evergreen te tradicionalnim trogirskim notama. Izaberite mjesto na koje ćete sjesti i odlučite da li ste ljubičasti?

KAKO DOĆI DO NAS

TROGIR - Inspired By Stone : Beautiful city in CROATIA :

Jeste li zeleni?

Jeste li ljubičasti?

Jeste li zlatni?

Glavni ured:

Trg Ivana Pavla II/1

Telefon: 00 385 21 885 628

e-mail: tzg-trogira@st.htnet.hr

 

Odnos sa javnošću: tzg2denise@gmail.com

Iznajmljivači: tzg3negica@gmail.com

Voditelj TIC-a: tzg4nina@gmail.com

KORISNI LINKOVI ZA POSJETITELJE

KORISNI LINKOVI ZA IZNAJMLJIVAČE

Jeste li plavi?

Pro-google-ajte nas

Nađite nas

Kontaktirajte nas

Upoznajte nas 

Uskoro